Proizvodni informacijski sistemi – MES

S proizvodnimi informacijskimi sistemi ter inteligentnimi sistemi za vodenje proizvodnje lahko bistveno prispevamo k večji vidljivosti, boljšemu nadzoru nad kapacitetami in (nepredvidljivimi) dogodki v proizvodnji, centraliziranemu izvajanju operacij ter obvladovanju kvalitete. Proizvodni informacijski sistemi povežejo izvedbene funkcije vašega podjetja v enovito rešitev, skozi povezljivost nadzornih sistemov, poslovnega informacijskega nivoja, logistike in planskih sistemov. Inea vam lahko pomaga pri vzpostavitvi ali izboljšavah na področjih:

  • tehnoloških postopkov in izvajanja proizvodnih operacij,
  • integracije vaše proizvodnje s poslovnim nivojem,
  • zagotavljanja popolne sledljivosti vgrajenih materialov in apliciranih postopkov,
  • izboljšanja vidljivosti nad dogodki v proizvodnji,
  • analitike in minimizaciji izrednih dogodkov v proizvodnji,
  • nadzora nad delom zaposlenih ter analitiko produktivnosti.

V Inei smo se povezali z vodilnim proizvajalcem MES rešitev – Wonderware, ki ga razvija podjetje Aveva. Z njihovimi orodji in našimi dolgoletnimi izkušnjami uspešno rešujemo izzive vseh nivojev v različnih proizvodnih panogah. Naša ekipa je na podlagi trdega dela ter večletnih izkušenj nosilec naziva Wonderware Endorsed System Integrator. S podporo svetovnega produkta našim strankam nudimo večjo varnost in zagotavljamo trajnost njihove rešitve.

SODELUJMO!

Univerzalne rešitve na področju računalniškega vodenja v energetiki in industriji, ki bi ustrezala vsem podjetjem, ni! Ker je naročnik naš partner in ker sodelujemo s podjetji iz različnih panog, razumemo vaše potrebe in znamo izdelati vam prilagojeno rešitev.

Kontaktirajte nas