Siemens Opcenter APS

Siemens Opcenter APS (nekdanji Preactor APS), je vodilna programska oprema za planiranje in razporejanje proizvodnje. Njihovo prodorno tehnologijo, pogosto v integraciji s sistemi ERP, MES in SCM, uporablja več kot 4500 majhnih, srednjih in tudi velikih večnacionalnih podjetij s sedeži v 88 državah. Siemens Opcenter APS ponuja družino orodij, ki obsegajo srednje in dolgoročno planiranje kapacitet ter podrobno razporejanje. Preveden je v 30 svetovnih jezikov.

Orodja Opcenter APS delujejo na standardni strojni opremi, operacijskih sistemih in podatkovnih bazah. Z več kot 25 leti strokovnih izkušenj s tehnologijo planiranja in razporejanja, več kot 10.000 nameščenimi licencami in obsežno partnersko mrežo, ki zagotavlja lokalno strokovno znanje in podporo, nudi Opcenter APS podjetjem potrebna orodja in zmogljivosti tudi za izvedbo mednarodnih projektov.

Inea z ekipo strokovnjakov je Siemensov dolgoletni partner z uspešno končanimi projekti planiranja in razporejanja v različnih proizvodnih panogah.

Primeri vpeljanih rešitev

SODELUJMO!

Univerzalne rešitve na področju računalniškega vodenja v energetiki in industriji, ki bi ustrezala vsem podjetjem, ni! Ker je naročnik naš partner in ker sodelujemo s podjetji iz različnih panog, razumemo vaše potrebe in znamo izdelati vam prilagojeno rešitev.

Kontaktirajte nas