Prehrambena

Strankam s področja prehrambene industrije ponujamo rešitve za vodenje, nadzor, sledenje in manipulacijo izdelkov. Inea ponuja celovit nabor lastnih produktov in produktov svetovno priznanih proizvajalcev. Ponujamo rešitve za nadzor proizvodnje, recepturne sisteme, robotske celice, vodenje procesov in avtomatska regalna skladišča. Slednja so posebej primerna za hladilnice, saj delujejo pri izjemno nizkih temperaturah.

Primeri vpeljanih rešitev

  • Banini: Robotizacija transportne linije in pakiranja

    Robotizacija proizvodnje in avtomatizacija linije za transport keksov do robotske celice. Izvedena pakirna linija vključuje dve robotski celici. V vsaki celici se nahajata dva robota Mitsubishi RH-10AH85, ki delata sinhrono. Robot prime keks s pomočjo vakuuma, ki se ustvari z vakuumskimi ejektorji in deluje preko cevne inštalacije ter silikonskih seskov. več …

SODELUJMO!

Univerzalne rešitve na področju računalniškega vodenja v energetiki in industriji, ki bi ustrezala vsem podjetjem, ni! Ker je naročnik naš partner in ker sodelujemo s podjetji iz različnih panog, razumemo vaše potrebe in znamo izdelati vam prilagojeno rešitev.

Kontaktirajte nas