Drugi o nas

inSpect sistem za industrijski vid je v Tennecu postavil zelo visoke standarde kontrole kakovosti. Posebej vredni omembe so sistemi za sledljivost in manipulacijo s krhkimi substrati, natančnost metod za pregledovanje kosov in kvaliteta integracije z obstoječo proizvodno linijo.

Namestitev sistema je bila izvedena v doglednem času, brez prekinitev proizvodnje in bolje kot pričakovano. Tekom celotnega sodelovanja je Ineina ekipa pokazala predanost, vztrajnost in odličnost pri reševanju izzivov.

Frank Bollmann
vodja globalne ekipe za temeljne kompetence
tehnologije proizvodnega inženiringa
Tenneco Clean Air Europe

Inženirji iz podjetja Inea so za naše podjetje uspešno izvedli avtomatizacijo dela proizvodnega rocesa v obratu v Lendavi. Pokazali so profesionalen pristop k izdelavi samega projekta,svoje delo pa izvedli kakovostno in pred zahtevanim rokom. Uspešno in pravočasno končan projekt je bil za nas ključnega pomena, ker je zagon proizvodnje neposredno odvisen od procesa, ki je bil predmet avtomatizacije.

Gordan Cizar
vodja projekta
Lek d. d., član skupine Sandoz
Slovenija

S podjetjem Inea sodelujemo že vrsto let. Njihova ekipa inženirjev za avtomatizacijo je za nas naredila veliko večjih in manjših projektov. Svoje delo so vedno opravili dobro in kakovostno. Na Ineo se lahko zanesemo tudi v primeru večjih izzivov.

Andrej Varšek
tehnični direktor
Pivovarna Union d. d.
Slovenija

Sodelovanje z Ineo se je razvilo v dolgoročno partnerstvo. Njihove rešitve s področja procesnega vodenja in upravljanja z energijo so zelo kakovostne reference. V korporaciji Mitsubishi izzovemo svoje partnerje z velikimi pričakovanji in Inei je uspelo dokazati, da je profesionalen in zanesljiv partner, ki nam pomaga dosegati cilje naše korporacije.

Christoph Behler
direktor razvoja poslovanja
Mitsubishi Electric Europe B.V.