Drugi o nas

Z Ineo sodelujem od leta 2008. V tem obdobju sem prišel do spoznanja, da imajo zaposleni v Inei zelo profesionalen nastop, veliko znanja s področja avtomatizacije in sistemov MES ter zelo pomagajo z inovativnimi rešitvami. Z njimi je zelo enostavno sodelovati in razumejo naš posel kot lastnega. Tudi v prihodnosti jih nameravam najeti za sistemskega integratorja in jih priporočam vsakomur, ki potrebuje zanesljivega integratorja.
Darryl Watridge
regionalni sistemski integrator
Johnson Matthey
Velika Britanija

Inženirji iz podjetja Inea so za naše podjetje uspešno izvedli avtomatizacijo dela proizvodnega rocesa v obratu v Lendavi. Pokazali so profesionalen pristop k izdelavi samega projekta,svoje delo pa izvedli kakovostno in pred zahtevanim rokom. Uspešno in pravočasno končan projekt je bil za nas ključnega pomena, ker je zagon proizvodnje neposredno odvisen od procesa, ki je bil predmet avtomatizacije.
Gordan Cizar
vodja projekta
Lek d. d., član skupine Sandoz
Slovenija

S podjetjem Inea sodelujemo že vrsto let. Njihova ekipa inženirjev za avtomatizacijo je za nas naredila veliko večjih in manjših projektov. Svoje delo so vedno opravili dobro in kakovostno. Na podjetje Inea se lahko zanesemo tudi v primeru večjih izzivov.
Andrej Varšek
tehnični direktor
Pivovarna Union d. d.
Slovenija

Sodelovanje s podjetjem Inea se je razvilo v dolgoročno partnerstvo. Njihove rešitve s področja procesnega vodenja in upravljanja z energijo so zelo kakovostne reference. V korporaciji Mitsubishi izzovemo svoje partnerje z velikimi pričakovanji in Inei je uspelo dokazati, da je profesionalen in zanesljiv partner, ki nam pomaga dosegati cilje naše korporacije.
Christoph Behler
direktor razvoja poslovanja
Mitsubishi Electric Europe B.V.